Video's

Zo ziet puur geluk eruit!

Vandaag een feelgood filmpje van Huffpost Good News waarin je de overweldigende reacties kunt zien van dove mensen die voor het eerst geluid horen. Prachtig en ontroerend!

Advertenties

Betoverende spreeuwendans op prachtige pianomuziek

Soms heb je het geluk, als je bijvoorbeeld net op weg bent van werk naar huis, om een grote wolk ‘dansende’ spreeuwen te zien. Altijd moeilijk om dan je ogen op de weg te houden. Om toch uitgebreid te kunnen genieten van dit prachtige natuurfenomeen hebben we deze (feelgood) vrijdag een filmpje voor je van een betoverende spreeuwendans op prachtige pianomuziek van Ludovico Einaudi.

Tip: bekijk dit prachtige filmpje ‘fullscreen’ om optimaal te kunnen genieten.

Sometimes, a hug is all what we need …

Het feel good filmpje van deze vrijdag gaat over ‘Free hugs for all’, het verhaal van Juan Mann wiens missie het was mensen een hug te geven om hen op te vrolijken en gelukkig(er) te maken. Er ontstond een Free Hugs campagne met Free Hugs acties in veel landen. Zo ook in Nederland. Geniet van dit ‘Free hugs’ actie filmpje in Amsterdam!

Leuke (en lekkere!) verrassing voor metro passagiers in New York

Bekijk hier het filmpje van ‘Improv everywhere’ waar 20 pizza’s worden bezorgd in een willekeurig gekozen metro wagon in de underground van New York. De passagiers werd verteld dat hun specifieke wagon was geselecteerd omdat deze het schoonst was en de mensen in de wagon zich het beste hadden gedragen. Daarom werden ze beloond met een ‘pizza party’. Kijk hoe de mensen reageren op deze onverwachte traktatie!