Word gelukscoach en maak jezelf en anderen gelukkig!

Elk jaar organiseert Heart4Happiness de opleiding tot gelukscoach. Als jij ook opgeleid wilt worden tot gelukscoach, neem gerust contact op met Heart4Happiness.

Word gelukscoach en verhoog je bewustzijn

Wil je weten wat je daadwerkelijk drijft en inspireert? Loskomen van gewoontepatronen en meer gezondheid, vitaliteit en geluk in je (werk)leven creëren? Of juist stress reduceren en intelligenter leren omgaan met je emoties? Dan is wellicht de CRKBO geregistreerde opleiding voor geluksoach een goede keus als je zoveel mogelijk van je potentieel wilt benutten en optimale performance wilt bereiken.

De opleiding legt een gegronde basis voor meer gezondheid, emotionele balans, stressreductie en geluk. Je werkt aan de ene kant aan zelfontwikkeling middels je fysieke-, mentale-, emotionele- en spirituele gezondheid, maar je werkt ook aan je coachvaardigheden. Door jezelf te ontwikkelen, kun je ook beter coachen. Of dit nu voor jezelf is, op werk, binnen je gezin of je eigen praktijk.

Onze benaderingswijze maakt gebruik van moderne wetenschap op het gebied van Neuropsychologie, Positieve psychologie, moderne Fysica, Oosterse geneeskunde en persoonlijke ervaringen. Zowel de theorie als de tools bieden ruimte om mee te blijven groeien met de hedendaagse ontwikkelingen.

De elementen van de opleiding bestaan uit drie basismodellen:

  1. De bewustzijnsschaal van David Hawkins
  2. De 3P-methode
  3. De 1:66 formule

De modellen lopen als rode draad door de opleiding heen. Door het volgen van deze structuur is gegarandeerd dat deelnemers een diepgaand veranderproces doorgaan.

Je krijgt een schatkist mee aan tools. Zowel de theorie als de tools bieden ruimte om mee te blijven groeien met de hedendaagse ontwikkelingen en leren jou de gelukkigste persoon te worden die jij kent.

Bekijk hier de bladerbrochure van de opleiding voor gelukscoach.

Advertenties