Slaap jezelf gelukkig met deze gratis slaap app

Het is bekend dat chronisch slaaptekort het risico vergroot op suikerziekte, overgewicht, depressie, infecties en hart- en vaatziekten. Onlangs werd uit onderzoek bekend dat meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen de aanbevolen 8 uur per nacht slaap niet haalt. Goede reden om eens te kijken wat slaaptekort eigenlijk met je doet en nog beter hoe je die 8 uur slaap toch kunt halen. De gratis slaap app Dormio is hierbij een goed hulpmiddel. Bekijk hieronder het TED filmpje van Ariane Huffington waarin ze pleit voor meer slaap en klik op de link om de gratis slaap app te downloaden. Welterusten!

De opbrengst van voldoende slaap is enorm, aldus Arianna Huffington, hoofdredacteur van de Amerikaanse online krant de Huffington Post. Het voorkomt ongelukken, laat je beter nadenken en leidt tot meer tolerantie. Dat geldt voor wereldleiders, voor managers maar ook gewoon thuis. Haar devies: laten we beginnen om meer slaap te introduceren. Bekijk haar boodschap hieronder:

Klik hier om de gratis slaap app te downloaden. In 2014 was deze app de op een na meest gedownloade health & fitness app in Amerika.

Advertenties