Workshop ‘Gelukkig zijn en blijven’ op 13 juni

Onlangs publiceerden we hier een interview met gelukscoach Angela Becker. Angela organiseert op 13 juni een workshop over ‘Gelukkig zijn en blijven’. Meer informatie over deze workshop en hoe je je kunt aanmelden vind je hieronder.

Introductieworkshop

Gelukscoach - oranjeHoe kan ik geluk vasthouden? Deze vraag wordt heel vaak aan mij gesteld. Gelukkig zijn hoef je niet te leren, dat gevoel ken je. Echter, hoe kun je gelukkig blijven? In deze workshop krijg je uitleg wat je zelf kunt doen om het heft voor jouw geluk in eigen handen te nemen.

Tevens krijg je een korte introductie in de Positieve Psychologie en kun je kennis maken met de Gelukscoach Rotterdam. Gelukkig zijn is een vaardigheid die je kunt trainen. In deze workshop krijg je inzicht wat nodig is om gelukkig te zijn, gelukkig(er) te worden en gelukkig te blijven. En je kunt vragen stellen over alles wat je altijd al over geluk wilde weten!

•    Wat is geluk?

•    Hoe groot is je invloed erop?

•    Wat zijn de menselijke behoeftes?

•    De laatste ontwikkelingen in de Positieve Psychologie

•    Hoe kun je duurzaam gelukkig leven?

Volgende workshop is op zaterdag 13 juni 2015 van 14.00 – 17.00 uur

Locatie: Rotterdam Delfshaven

Investering: 35.00 euro.

Ga naar de site om je aan te melden voor deze workshop.

Advertenties