Geluk kun je zelf afdwingen

 

 

Op weg naar een gelukkig en zinvol leven!

Wil je ontdekken wat belangrijk is voor een gelukkig en zinvol leven en leren hoe je dat kunt bereiken? Neem dan deel aan het unieke en inspirerende programma ‘Exploring what matters’ van Action for Happiness.

Dit programma, dat bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur, wordt gefaciliteerd door Gea Peper van het HappinessBureau in Den Haag. De cursus is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten over geluk en is bedoeld voor iedereen die wil bijdragen aan een meer positieve en gelukkige samenleving. Omdat de materialen (nog) in het Engels zijn, is kennis van de Engelse taal een voorwaarde om het programma te kunnen volgen.

De kosten voor het programma zijn Euro 15,- per bijeenkomst, maar meer of minder bijdragen mag ook. Wil je meer weten over het programma of je aanmelden, stuur dan een mail aan Gea@HappinessBureau.nl.

 

 

Advertenties