Kado voor een (nog) gelukkiger leven

Een erg leuk kado om te geven (en ook om te krijgen overigens 😉 ) is de ‘schatkist van geluk’ met 52 kaarten, voor elke week één. schatkistOp elk kaartje staan twee tips die je dichter bij een positiever en gelukkiger leven brengen. Alle adviezen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek van 100 geluksexperts uit meer dan 50 landen. Er zit een beknopte handleiding bij met achtergrondinformatie. De gelukskaarten zijn even groot als een bankpas en met de bijgesloten magneet kun je de kaartjes ook ophangen aan je koelkast of je bureau.20995954-02_schatkist

De schatkist vol geluk kost Euro 14,99 en is hier te bestellen.

De tips zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek dat in het boek ‘Geluk, the worldbook of happiness’ van Leo Bormans is beschreven. Zie voor meer informatie over het boek (ook zeker de moeite van het aanschaffen waard!) hieronder:

Geluk, The worldbook of happiness

In dit boek met prachtige illustraties uit alle hoeken van de wereld delen 100 topexperts in de positieve psychologie, van world book of happinessIJsland tot Zuid-Afrika en van China tot Australië, de kennis die zij bezitten over geluk. Er worden inzichten gegeven die gebaseerd zijn op wereldwijd wetenschappelijk onderzoek. Het gaat niet over ‘geloven’ maar over ‘weten’. Kennis over de rol van tijd, geld, gezondheid, succes, welzijn, toekomst en warmte. Over jeugd, genetica, toeval en vrije wil. Over humor, pijn en verdriet. Over kiezen, familie, relaties en vrienden. Dit boek behandelt niet alleen het individuele geluk, maar ook het welzijn van groepen, organisaties en landen. Zo ontstaat in dit unieke standaardwerk een globale visie op geluk. Wil je meer informatie, ga dan naar http://www.theworldbookofhappiness.com.

Het boek kost Euro 24,99 (e-book Euro 13,99) en is hier te bestellen.

Advertenties