Geniet van de ‘dancing queen’ bij de bushalte

Het is alweer vrijdag en daarom tijd voor een Friday feel good filmpje om lekker het weekend mee te beginnen. Geniet van de ‘dancing queen’ die  bij de bushalte haar moves doet. Het verhaal achter dit filmpje is dat Ellie Cole, 35 jaar, ongemerkt werd gefilmd bij een bushalte terwijl ze lekker aan het dansen was. Het filmpje ging de hele wereld over en Ellie werd gespot door toneelschrijver en regisseur Paris Lynne die haar een rol aanbood in een toneelstuk. Mooi verhaal, toch? Dus, oefen alvast je eigen moves voor de volgende keer dat je staat te wachten bij een bushalte, in de rij voor de supermarkt, … en wie weet wat er gebeurt  😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s