Yoga aan zee in Kijkduin

Ik doe al jaren met veel plezier aan hatha en yin yoga bij De Dolfijn van Carla Groen in Den Haag-Leidschenveen. Zodra de temperaturen het toelaten geeft Carla ook yoga op het strand van Kijkduin, een mooie en speciale plek om aan yoga te doen. Hieronder volgt meer informatie. 

Ieder jaar wordt yogales gegeven van april t/m september op zaterdag of zondag op het strand van Kijkduin. Zon, zee en … yoga. Kijk uit over de branding, adem de frisse zeelucht in en begin het weekend met de Zonnegroet. De Hatha yoga wordt gegeven door Carla, met de geluiden van de zee en zeemeeuwen als natuurlijke muziek, kom je vanzelf al tot rust. Ervaring met yoga is geen vereiste.

We verzamelen om 10.15 uur bij Ons Strandhuys (in opbouw) in Kijkduin. De les is van 10.30 tot 11.30. Je hoeft niet door te geven of je komt, zorg gewoon dat je er bent. Ons Strandhuys gaat helemaal voor biologisch, duurzaam en FairTrade, dingen die wij ook heel belangrijk vinden! Dus na afloop van de yoga aan zee een gratis kopje biologische koffie of thee. Smoothies zijn ook een van hun specialiteiten. Hoe mooi is dit? Voor een tipje van de sluier … kijk alvast op hun homepage:  http://onsstrandhuys.nl/

Gaat het door? Kijk op de Facebook pagina van De Dolfijn of de les doorgaat (dit is afhankelijk van het weer)
Kosten: Een les kost 9 euro (dit is inclusief een gratis kopje koffie of thee)
Voor wie: Iedereen, dus mensen met- en zonder yoga-ervaring.
Waar: Adres voor OV en Routeplanner: Deltaplein 200, 2554 EJ, Den Haag/Kijkduin. Loop langs het ‘Hotel NH Atlantic’, via de rechter afrit loop je rechtstreeks naar Ons Strandhuys. Van daaruit lopen we naar een rustig stukje strand.
Meenemen: (laagjes)kleding, badlaken, flesje water. Geen yogamat nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s